Dom > Novosti > Sadržaj

METOD VIBRACIJE TRETMAN CMM

Jul 26, 2016

Vibracija je jedan od glavnih faktora koji će uticati merna mašina preciznost i stabilnost, da napravim CMM da osigura dovoljno tačnost, morate stvoriti pogodno okruženje za merenje mašina.


Ako CMM instalacija gde su znatno pod uticajem vibracija, trudimo se da usvoji način liječenja fondacija (chamfer, izolacije rov), ali metoda izolacije je očigledno manjka (kao što su CMM preciznost proizvoda ne može ispuniti, i koja koristi okruženju, ako korisnik u podu očigledno ne mogu usvojiti fondacija šemu), nastanku oslabljeno mehanizam je nadoknadio o neadekvatnosti fondacija izolaciju vibracija.


Nano preciznost autonomna dizajn za patent tehnologije--CMM oslabljeno mehanizam. Jednostavan i pogodan instalacije. Stavljanje platformu za gume na gornjem i niže oslabljeno gumeni blok Matrica, sa dva Umetanje ubacite u međusobno pomoću nagore i nadole vodič objave da osigura lokaciju. Niti četiri rupe na podlozi dve matrice mogu biti povezani sa prigušenja CMM ili zemlju. Kvadrilaterala je opremljen Vodič za stub, što može efikasno da spreči rušenju ili odmotavanja zbog jednostranog sila prigušenja uređaja.