Dom > Novosti > Sadržaj

UPOTREBA CAD U KOORDINATA MERNA MAŠINA

Jul 29, 2016

bridge cmm

Koordinata aparat je bio u širokoj upotrebi u kalup, vazduhoplovstva i automobil prerađivačke industrije. Primena CAD u koordinatom aparat koristi softver razvijen od strane računara da izvrši test napredne merenja.

Koordinata aparat je bio u širokoj upotrebi u kalup, vazduhoplovstva i automobil prerađivačke industrije. Primena CAD koordinata mene i testiranje metodologije je merenje CAD model u softver u nedostatku stvarne artefakte. Znatno smanjuje za otkrivanje bine za operaciju stvarni test objekta, i mogu samo ne poboljša efikasnost otkrivanja, spasi testa resurse, ali smanjen rad intenzitet.

coordinate measuring machine cmm

CAD koristi u obrnuti inženjering izlaza. Obrnuti inženjering je proces izdati crteže ili relevantne podatke prema poslu-komad, u poređenju sa tradicionalnim procesom u njih rad-komad prema crteže ili relevantne podatke. U obrnuti inženjering, prvo iznad je da koristite tri koordinata merna mašina za precizno merenje oblike od uzoraka, onda CAD funkcije koristite da se bavi izmerenih podatke i potom proizvedu jedan ili nekoliko CAD format datoteka sa podacima.

measuring system

Nano preciznosti konfiguraciju CMM ima jaku funkciju CAD softvera koji uvozi CAD model da se Meri, i to možete da radite u režimu rada van mreže da biste otvorili softver samo-obrazovanje funkcija, sistem automatski generiše program merenja, može biti simulirana merenja, saznaj operacija greške u procesu merenja putanju i prikupljanje bodova, kao i da izmenite program. Stvarni meru možete umanjiti moguće probleme i mogu da garantujem Maksimalna sigurnost u procesu meru.


Tri koordinirati merna mašina kao neku vrstu zajedničke mernih mašina, budući da ima visoka tačnost merenja merenja i efikasnost i zgodno operacija. To je potpuno jasno online merenja. I uvođenje CAD funkcije, doneće tri koordinata merna mašina veće koristi prostor.


E-mail:2972853095@qq.com