Dom > Novosti > Sadržaj

ZA RAZLIKU EBTWEEN FULL-AUTO I POLUAUTOMATSKOM CMM


Tri CMM, u stvari, mogu biti podeljeni u pun-automatski, poluautomatski i ručno tip. Automatski je potpuno pod kontrolom računara, dok je priručnik je potpuno pod kontrolom veštačka. I polu-automatsko je bez potpuno automatsko rotary igla glavu i kontrolu sistema, tako dugo kao kad treba da se transformiše igla ugao, te za transformisanje sonda ugao ručno. Javite se o razlici između poluautomatska i automatska!


A. razliku u ceni

Iz perspektive kupca, prva briga treba da će razliku u ceni, šef sonda poluautomatski CMM se razlikuje od od one full-automatsko. Priručnik je jeftiniji od automatika...

B. merenje preciznost

U odnosu na cenu, merenje preciznost je hartija od vrednosti koje možete testirati proizvod da li kvalifikovan, tako da veća preciznost može da dovede do bolji kvalitet. Polu-automatski, zbog potrebe za veštačke da prilagodite test, možda imate neke greške u procesu merenja. Pun-automatika je potpuno pod kontrolom PC, što značajno smanjuje greške u ljudskom rukom. Tako relativno preciznosti automatsko CMM je veći nego što je od polu-automatskim CMM.

C. proizvodi efikasnost

Koren preduzeće je efikasnost osim kvaliteta. CMM je pun-automatski kontroliše računara u procesu merenja, koji samo treba inženjer postavljen ispred kompjutera i stavi u programu. Dok je poluautomatski CMM nije, zbog uticaja ručno test. Sve što je potrebno da ručno pretvori sonda glavu, tako poluautomatski CMM ima manje prednosti od onih pun automatik.

Predstavljamo razliku između gore navedenih poluautomatski i full-automatsko CMM. Zapravo mogu da kažu da je koji je bolji, jer je izbor između pun-automatski i polu-automatski potpuno zbog stvarne situacije. Smo sve prostitutke.