Dom > Novosti > Sadržaj

"Proizvedeno u Kini" u Rio na Olimpijadu

Aug 23, 2016

31. olimpijski priredbe se slavi 21th avgusta u Rio de Janeiro, Brazil. Imamo 70 medalje ukupno i ponosni smo sve sportiste. Štaviše, MADE IN Kina je takođe proћima na ovoj Olimpijadi. I sada, javi nam više detalja.

Napravljeno u bradu-Metro

U novembru, 2015, specijalno za Olimpijske igre svih 90 metroe doputovao u Rio.

R & D i proizvođača "Olimpijski Metro" je CRRC Changchun železničke vozila Co., Ltd. Ovaj put je planirao da nosi 300000 ljudi svaki dan, koji možete kratko vreme iz grada u oblast jezgra Olimpijskih igara u roku od pola sata. Takođe treba prema lokalnim uslovima i saobraćaj kolo, koje kombinuju brazilski kulturne elemente. R & D "Olimpijski Metro" stvara istoriju kineski servis za Prekomorski Olimpijskih igara.

Napravljeno u Kini--Air-kontejner

Klima opremu na otvaranje ceremonije lokacija koje možete da držite 82000 ljudi--na stadionu Maracana su napravljeni u Kini.

Gree pruža vazduh-kontejner i servis za Olimpijske objekte i druge za podršku projektima, što takođe znači da "Napravljen u Kini" dobijenu pregled i odobrenje društvene odgovornosti i sveobuhvatnog i OCOG.

Napravljeno u Kini--bezbednosna inspekcija uređaja

Kineska kompanija, Nuctech Co., Ltd i Dahua tehnologija Co., Ltd i sl, X-ray obezbeđivanju skrining opremu i video nadzor proizvoda.

X-skeniranje oprema, prepoznavanje lica, tehnologiju i sferna kamera vam pružaju sigurnost za Olimpijske igre.

Napravljeno u Kini--komunikacioni sistem

Komunikacioni sistem Olimpijskih igara, otvaranje i zatvaranje ceremonije, jedrenje igre i olimpijskog sela su sve iz Kine.

Kineski komunikacija preduzeća, Hytera Communications Co., Ltd, pružaju digitalne interphone 1200 za izvršni odbor, a takođe je sa nezavisnim intelektualnom svojinom XPT poboljšane virtualni klaster sistema.

Napravljeno u Kini--inženjering mašine

Deo inženjering mašineriju najveći broj i najveće skale Rio je olimpijskog sela je napravljeno u Kini.

Napravljeno u Kini--podudaraju sa opremom

Jinling sportski Co., Ltd. pruža odbojkaška utakmica opreme za Olimpijske igre Rio 2016.

Napravljeno u Kini--maskote lutku

2,5 miliona Rio Olimpijske maskote, Vinicije i komemorativni značke leti iz Kine u Rio.


Molim vas obavestite nas ako ima li pitanja ili savet

E-mail:overseas@cmm-nano.com