Dom > Novosti > Sadržaj

Увођење мјерне машине за координате

Nov 23, 2017

Према развоју координатне мјерне машине, доприноси развоју технологије и развоју инструмента на разне начине. Машина за мерење координата може боље постићи развој када држи центар развоја, а такође и за разумевање вредности читавог поља.

QQ截图20171123165410.jpg微信图片_20171123165326.jpg

Помоћу професионалног мерног софтвера, кроз ове тачке можемо израчунати карактеристике форме и израчунати његову величину и позицију. Инструмент за мерење координата се може користити за прикупљање података тачке раздвајања помоћу методе сличне сонде за покретање. Сонда за скенирање тродимензионалног мерног инструмента има добру природну фреквенцију, нема моторну или механичку структуру, погодну за скенирање великом брзином. Систем прецизне изолације оптичког скенирања сонде може директно одражавати одступање сонде, са бољом прецизношћу и брзим динамичким одзивом.

Машина за координатну мерење има разне конфигурације и решења за сензор скенирања високе прецизности, који се може применити на различите величине и конфигурације ЦММ. Висока тачност главе континуиране скенирања је врло погодна за сакупљање података високе брзине контуре кутије и сложеног облика.