Dom > Rešenja > Sadržaj

Vibracija tretman metod CMM Ii

Aug 05, 2016

U modernom proizvodnjom industriji, tri koordinate mernih mašina više primenjuje se u procesu proizvodnje, što čini proizvod ciljeva i ključ kvaliteta postepeno je promijenjen iz zadnju inspekciju u proizvodni proces kontrole. Kroz informacije povratne informacije da pravovremeno podesite parametre procesne opreme da se osigura kvaliteta proizvoda i proizvodnji obradi stabilnost i poboljša efikasnost proizvodnje.

renishaw probe head

Jer postoje još i više mernih mašina applicated u Proizvodni pogon, vibracije postaje periodiиna problem. Dok je korisnicima u testu obrade, ako vibracije testiranje podataka tri koordinata aparata za van opsega, to će imati veliki uticaj na preciznost merenja. U ovom trenutku moramo napraviti posebnu bazu.

Ako su podaci test vibracija od tri koordinata mašina u okviru opsega, u ovom trenutku, lokaciji za instalaciju merni instrument mora da ispunjava sledeće uslove:

1. u svim pravcima, gradijent od temelja je obično ispod 5 mm/m.

2. zemlji pravac mora biti veća od zbir maksimalnu težinu mernih mašina i maksimalnu težinu merenja delova.

3. instalacija oblasti za merenje mašina mora bez površinske aktivnosti ili fraktura

4. tlo za podršku poena i okolne grubo poena mora očistiti.

patent aibration cushion to reduce vibration

Takođe možete da pružite CMM oslabljeno mehanizam koji je nam patent (Patent br. je ZL 2014 2 0532122.0). Ova praktična nova tehnologija je oslabljeno po gume.

I može da retardu vibracije i osigura tačnost ovog računara.


Molim vas obavestite nas ako ima li pitanja ili savet

E-mail:overseas@cmm-nano.com