Dom > Rešenja > Sadržaj

Upotreba CMM u automobilskoj proizvodnji

Aug 10, 2016

U brzi razvoj industrijske proizvodnje okruženje, R & D i proizvodnja velikog broja složenih mašinskih delova sve potrebno testiranje napredne tehnologije i instrumenata, posebno u preciznost mašine istraživanja, numeričke kontrole alata za proizvodnju, proizvodnja, vazduhoplovstva i u porastu elektronske industrije iz rafinerije. Koordinatom mernih mašina, kao jedan od važan veliki precizan instrument, bio više i vredniji od strane istraživača i proizvodnju zbog svoje zgodno da trodimenzionalni prostor dimenzije mernu jedinicu, koja je potpuno jasno on-line za otkrivanje i automatsko merenja.

U oblasti proizvodnje automobila, kvalitet meta modernom proizvodnjom industrije je mogućoj držati segmenata proizvodnje u skladu sa zahtevima za dizajn. Međutim, da bi osigurali ujednačenost procesa proizvodnje i dizajn, mora da je za kontrolu procesa proizvodnje. Najefektniji način za kontrolu procesa proizvodnje je da precizno mere veličine, posle se informacije o veličini, analiza i povratnih informacija podatke za proces proizvodnje, kako bi se kontinuirano poboljšanje kvaliteta proizvoda. Proizvodni proces – kontrola je srž precizno merenje veličine komada. Tri koordinata merna mašina je najefikasniji način za precizno merenje i Procenjivanje veličine podataka. I to mogu a ne različite površinske merne alatke, alatke za merenje avion, fiksni ili prilagođeni kombinacija skup instrumenata i preciznosti priručnik merenje alatke. Na taj način znatno smanjenje vremena potrebnog za izvršenje složenih vozila inspekcije. Tri koordinata merna mašina može da obezbedi inspekcije proizvoda fabrike, mašina za kalibraciju, kupac kvaliteta i drugih funkcija ta istovremeno pružajući veličina podataka kao što su uslovi za proces proizvodnje korisnih informacija za kontrolu procesa.

Izgled telo je intuitivnog prikaza dizajna vozila i proizvodnja nivo. I visoku preciznost telo je garant za Prekrasan oblik "," vreme čuvanja "i" kvalitet automobila. Kvalitet je igra odlučujuću ulogu u takmičenju. Tako smo, možete koristiti visoku preciznost visoka efikasnost od tri koordinata merna mašina da sprovede preciznost testiranje analize, on-line nadzor i grupnom nadgledanje za proizvodnju auto industrije.

Tri koordinirati merna mašina, kao novi, efektivna preciznost, merni instrumenti ima veoma istaknuti prednosti. Sada, to je bio u širokoj upotrebi u proizvodnji mašina. To postaje univerzalni testiranje opreme u modernu industrijsku inspekciju i kontrolu kvaliteta.


Molim vas obavestite me ako ima li pitanja ili savet

E-mail: overseas@cmm-nano.com