Dom > Rešenja > Sadržaj

Efekat pritiska na kursu Air CMM.

1. pritisak

Pod normalnim radnim pritiscima, debljinu vazdušnog prostora između vazduha ležajeva i vodič za rail ispravkama, što može da osigura dobru repeatability odCMM. Ako pritisak dovod vazduha je kolebljivo, kusur od unapred strože sile vazduh kursu u skladu sa tim dovesti do promena inter membrana prostora. Kada prostor na inter membrana postaje vrlo mali, ima određene nesuglasice vazduh ležajeva i vodič za rail, što može dovesti do relativne trenja između vazduha ležajeva i vodič za rail kada aparat radi. Čak i ozbiljno to može uzrokovati ogrebotine na Vodič za rail i influent masine.

 Precision coordinate measuring machine(CMM)

2. efekat saldo cilindar

Saldo cilindar se koristi da izbalansira Z osi. Kada Z osa gravitacija je jednaka privlačna sila koje stvara pritisak vazduha u cilindar, Z ose će zadržati balans. Jednom kada cilindar privlačna sila je manja od gravitacije, cela balans sistem će biti van kontrole. Z osa kao sonda glavu će Spusti se. To može oštetiti sondu i Z ose. Zbog toga je vrlo nužno da garantuje pravo pritisak komprimovanog vazduha za CMM.

 3D Measuring Machine

IakoNaša kompanijapreduzela razne mere za kontrolu negativan rezultat fluktuacije komprimovani vazduh pritiska, kako bi se garantovala koje možete koristiti u CMM normalno, molim vas strogo kontrolisu pritiska CMM.Molim vas obavestite nas ako ima li pitanja ili savet

E-mail adresa:overseas@cmm-nano.com