Dom > Rešenja > Sadržaj

Uticaj Temperature i vlažnosti na na CMM

Sep 07, 2016

Normalno operativna temperatura od tri koordinata merenje machine(CMM) je 20 ℃±2 ℃, a i vlaga je 40% - 70%. Temperatura CMM povećao se od dna ka vrhu, a temperatura je mijenja svaki trenutak. Pa razlika od svakoj osi igranja temperaturu i delove temperature će uticati na tri koordinirati merna mašina merenje preciznost. U stvari, ako i vlaga je prevelik, to će loše korodira plutajuće blok i neke ključne osnovne komponente za aparat, koji će direktno oštetiti instrument. Tako da smo dalje, da se osigura unutrašnju temperaturu i vlagu se kontrolisati u normalnom opsegu, kako bi se poboljšati preciznost od tri koordinirati merna mašina.

 NANO Metrology is a manufacturer of Precision measuring machine

Tri koordinirati merna mašina kao neku vrstu preciznosti, merni instrumenti, blagovremeno održavanje može produžiti život servis računara, možete garantuje tačnost i da smanji stepen neuspeha.

Tri koordinata merna mašina je strog u okruženju, tako da su u obavezi da strogo kontrolisu na sobnoj temperaturi i vlažnosti.

Gas kursu CMM nikad nije nositi strukture u teoriji, ali ako ne čist vazduh resursa, tj sa uljem, voda ili nečistoća, što može da izazove gas uležištenje blokirali, ozbiljnije gas koji nose i plutajući rail ogrebotina. Tako smo redovno proveriti vazduhu mašinu da ispraznimo vodu, redovno čist filter i ulje-voda za razdvajanje. Vazduh izvor i da treba obratiti pažnju na kiseonik na kompresor ili gasa od gasholder takođe treba redovno proverio.


Molim vas obavestite nas ako ima li pitanja ili savet

E-mail:overseas@cmm-nano.com