Dom > Rešenja > Sadržaj

Razvoj 3D dimenzionalni merenje alat (III)

Oct 27, 2016

D. bez kontakta merenja

Bez kontakta metod za merenje trodimenzionalni radnog komada je uglavnom se odnosi na optički metod. Tu je i prisustvo merenje sila u utradicionalni kontakt merenjametod. Treba joj kompenzaciju radijusa sonde ako u dugo merenje vremena. Ali optički-kontakt merenje rešilo gore navedene probleme uspješno, tehnološko -dolikuje zbog svog visokog odziva, visoke rezolucije. Sve vrste visokih performansi komponente kao što su laserski poluprovodnik, punjenje – coupled uređaj, senzor slika, pojava pozicija osetljiv uređaje i tako dalje, optički-kontakt merenje tehnologija se brz razvoj. Poslednjih godina, sve vrste ofoptical merenje tehnologija je postigla veliki razvoj u određenom polju.

Laserskog skeniranja metod je usvojen u optički poznati trougao, sa uređajem coupled – trošak ili sa smislom za pozicija osetljiv uređaj da izvrši preuzimanje slika digitalni laserski. To na osnovu CCD senzor koji biste izbegli napunile odraz tačke i rasipanja svetlo, i od jednom pikselu rezolucije je visoko. Kako pomoću CCD dobio veća tačnost merenja.

U celini, kako bi se garantovala navisoku preciznostMerna, kalibraciju bi trebalo testirati na površini koja je slična površine objekta.


Molim te stvariiz nas ako ima li pitanja ili savet

E-mail adresa:overseas@cmm-nano.com