Dom > Rešenja > Sadržaj

Razvoj 3D dimenzionalni merenje alat (III)

D. bez kontakta merenja

Bez kontakta metod za merenje trodimenzionalni radnog komada je uglavnom se odnosi na optički metod. Tu je i prisustvo merenje sila u utradicionalni kontakt merenjametod. Treba joj kompenzaciju radijusa sonde ako u dugo merenje vremena. Ali optički-kontakt merenje rešilo gore navedene probleme uspješno, tehnološko -dolikuje zbog svog visokog odziva, visoke rezolucije. Sve vrste visokih performansi komponente kao što su laserski poluprovodnik, punjenje – coupled uređaj, senzor slika, pojava pozicija osetljiv uređaje i tako dalje, optički-kontakt merenje tehnologija se brz razvoj. Poslednjih godina, sve vrste ofoptical merenje tehnologija je postigla veliki razvoj u određenom polju.

Laserskog skeniranja metod je usvojen u optički poznati trougao, sa uređajem coupled – trošak ili sa smislom za pozicija osetljiv uređaj da izvrši preuzimanje slika digitalni laserski. To na osnovu CCD senzor koji biste izbegli napunile odraz tačke i rasipanja svetlo, i od jednom pikselu rezolucije je visoko. Kako pomoću CCD dobio veća tačnost merenja.

U celini, kako bi se garantovala navisoku preciznostMerna, kalibraciju bi trebalo testirati na površini koja je slična površine objekta.


Molim te stvariiz nas ako ima li pitanja ili savet

E-mail adresa:overseas@cmm-nano.com