Dom > Rešenja > Sadržaj

Razvoj 3D dimenzionalni merenje alatka za (I)

Oct 20, 2016

Sa brz razvoj nauke i tehnologije, mnoge oblasti su sve više je zaprosio zahteve za merenje veličinu i oblik parametara radnog komada. U ovom trenutku, iako su ljudi uspješno razvili mnoge vrste mernih metoda i instrumenata, svi oni imaju ograničenje troškova, merenje domet i preciznost itd., koji canand #39; t ispunjava potrebe razvoja nauke i tehnologije. U nastavku su prednosti i mane 3D merenje alat.

A. kontakt merenja

a. CMM

Tri dimenzionalne kontakt merna metoda je razvio iz tradicionalnih sonde tipa. Ovih dana, natri koordinirati merenje machine(CMM)je uspešan model u razvoju metoda i glavna upotreba 3D alata. Tri koordinata merna mašina je ne samo neku vrstu Multifunkcijski mernih instrumenata, ali neka vrsta visoku preciznost, jaka sveobuhvatne geometrijske merna oprema. To je na osnovu preciznost mašine, preciznost instrumenta dizajna, elektronske tehnologije, kompjuterske tehnologije, softverska tehnologija i visoke tehnologije.

Tri koordinata merna mašina generalno se sastoji od glavne strukture, merni sistem, sistem kontrole,Sonda sistema, prikaz uređaja, kompjutera i opreme terminala, kao što su štampači i igru. Njihov odnos je prikazan ispod.


Molim vas obavestite nas ako ima li pitanja ili savet

E-mail adresa:overseas@cmm-nano.com