Dom > Rešenja > Sadržaj

Kako obrisati reљetku vladar CMM

Sep 02, 2016

Visoku preciznost koordinata aparat je neophodna za rad u prašine zatvorenom okruženju, temperatura mora biti kontrolisana između 18 do 22 stepena, vazduh vlažnosti pod kontrolom između 40% i 70%. Tako merenje okruženje mora biti instaliran sa opremom pogodne klime. Uslovno korisnika možete odabrati da instalirate fen za kosu da se osigura kvalitet vazduha. Madatri koordinate merna mašina u dobro okruženje, vladar reљetku i dalje treba održavanje na redovnoj bazi. Ovo možete da osigura tačnost merenja i prolongira rokom trajanja od tri koordinate merenje instrumenta.

Reљetku vladar je precizno merenje komponenta, njegovo održavanje igra veliku ulogu u unapređivanju merenje preciznost. Udarci su note kako oprati reљetku vladara:

Prvo, Umoči u upijajući loptu dehidrirao alkoholom, uzeti upijajući lopta brisanje sa jedne strane reљetku lenjira na drugu stranu i zatim ga zameniti čiste vate obrisati ponovo. Vate nije moguće ponovo koristiti, a ne sme obrisati i nazad. Posebno obratite pažnju da to radi da ne dirate glavu čitanja u procesu brisala. Jer čitanja glava se koristi za čitanje iritantan kalibraciju senzora, njegovu lokaciju i udaljenost od reљetku precizno koriguju. Ako ove stvari su se promenile, to će izazvati čitanje grešaka koje mogu pokrenuli sistem, tako da obavezno pažnju na to; I nemojte da vas buka od pamuka vlakno štap svinje, Dakle, vlakna adsorption će proizvoditi elektrostatiиko utjecati na čitanje glavu. Reљetku vladar treba da često ne iscrpe, kvartal ili pola za godinu dana je u redu.

Za Renishaw otvori reљetku vladar, postoji neka vrsta zaštitni film na sloj reљetku vladar. Ako želite da je očistite, Umoči u flannelette sa vodom zobi ili obrisati sa anhidrozne etanol. Ali kvalitet anhidrozne etanol mora biti visok, koja ne sme da sadrži metanol, jer je metanol korozije zaštitni film.


Molim vas obavestite nas ako ima li pitanja ili savet

E-mail:overseas@cmm-nano.com