Dom > Rešenja > Sadržaj

Osigura tačnost koordinata aparat--granit

Nov 03, 2016

Precizna proizvodnja je jedan od najvažnijih pravcu razvoja mehaničke proizvodnje, to je postala simbol za merenje nivoa visoke tehnologije jedne zemlje. Razvoj vrhunske tehnologije i vojnoj industriji je zavisna o otkrivanju preciznost. Tri koordinirati merna mašina kao neku vrstu srednje efikasanpreciznost, merni instrumenti, najčešće koristi u proizvodnji mašina, instrument proizvodnje, Elektronska industrija i industrija aerodinamika i Nacionalne odbrane. Aplikacija od granita u tri koordinate merenje je potvrdio već nekoliko godina. Ne postoji nikakav materijal koji je bolji od granita koji može da zadovolji zahteve merenja.

Karakteristike:

Proporcija: 3.07

Elastični modul: 128Gpa

Pritisna snaga: 262.2Mpa

Flexure snaga: 374.8Mpa

Voda apsorpcije: normalno 0,5 ~ 0,7%

Koeficijent linearne ekspanzije: 55 ~ 73 × 10-6℃

Obale čvrstoću: 79.8(Amount to HRC>55)

Prednosti:

1. dobar stabilnost. Nakon 100 000 godina tretman prirodnog starenja, unutrašnja stres imao eliminisan. Njenu organizaciju je stabilna, koji je skoro bez deformacije, preciznost može ostati stabilna kroz dugo vremena.

2. jednostavne obrade. Busenjem, poliranje, lako je dobiti visoku preciznost i površinski grubost. To je osetljiva na temperaturu. Koeficijent termičke provodljivosti i koeficijent termalne ekspanzije koeficijent je mala, čak i u nedostatku konstantaTemperatura okolinemožete održavati preciznost. U preciznosti opremu, distorziju uzrokovano temperatura će da utiču na preciznost. Ali granit nije osetljiv na temperaturu, temperatura je opušten, stoga možete da postignete veću preciznost.

3. lako održavanje. Pod jednim uslovom površine čiste, granit ima veći otpor, bez deformacija, pa to neće uticati na preciznost.

4. dobre vibracije apsorpcije. Vibracija je nepovoljne faktore merna preciznost.

5. Non-dirigent, dijamagnetska.


Molim vas obavestite nas ako ima li pitanja ili savet

E-mail adresa:overseas@cmm-nano.com