Dom > Rešenja > Sadržaj

Nova generacija merenje inovacija

Aug 18, 2016

Pet osi merenje tehnologija odnosi se na sinhrono kretanje tri koordinate merenje machine(CMM) i sondu glava ose, čime se znatno smanjuje Dinamička greška pod visokim merenje brzine. Pet osi se primenjuje na složene artefakte visoke preciznosti, visoka efikasnost meru, posebno za avijaciju, aerodinamika, vojna industrija i druga polja.

U metodi tradicionalne merenja, CMM obavlja sve neophodne pokret da biste dobili površinski podataka. Inercijalni ubrzanje će prouzrokovati devijaciju struktura mašina, a zatim merenje greška nastane.

PH20 probe headhigh speed five-axis scanning probe

Pet osi merenje tehnologija se koristi zajedno sa Slobodna rotacija sonda, sondu možete da premestite na osi rotacije dva istovremeno tokom procesa merenja. Što se probiti kroz tradicionalne ograničenja. Stoga, CMM mogu raditi na najbolji način, to jest, CMM možete da premestite u skladu sa smer u jednoj vektor stalnom brzinom. U odnosu na u CMM, sonda glavu ima manjom masom i bolje dinamičke performanse i ima bolju prilagodljivost. Pa to je u stanju da brzo praćenje promena za geometriju radnog komada, a nije moguć uvoz štetan dinamičko greške. Pored toga se takođe može ubrzati površinski merenje brzinu, skratite merenje ciklus.

Pet osi merenje tehnologija ne poboljšanja efikasnosti merenja samo skratite vreme proizvodnje najvećeg stepena, koji obezbeđuju više sveobuhvatnu procenu kvaliteta da proizvođači.


Molim vas obavestite nas ako ima li pitanja ili savet

E-mail:overseas@cmm-nano.com