Dom > Rešenja > Sadržaj

Operacija pre pokretanja u CMM

3D merenje instrument je vrsta preciznost aparat. Tako da svoju preciznost je ključ, ali preciznost ne samo odluče same mašine poput okvira, sonda i tako dalje, to takođe odlučiti na okruženje i operativne vještine. Sledi su neke napomene o operaciji pre početka na CMM.

Vodič za rail obrade preciznosti 3D merna mašina je visoko, a njena Udaljenost između vazduha kursu je mala. Ako ima prašine ili drugih nečistoća na Vodič, to će izazvati gas ležajeva i vodič za rail ogrebotina. Tako vodič trebao moguće očistiti svaki put kad pre pokretanja mašinu. Metalne šinama trebao moguće očistiti sa avijacije benzin Obriši (120 ili 180 # benzin) i granita vodič trebao moguće očistiti sa anhidrozne alkoholom.

Zapamti to, ne mogu da dam nikakve masti gasa koji se nose u procesu održavanja; Merenje mašina, čak i ako ne koristiti za dugo vremena, takođe treba da održi vlažnost efektivna temperatura ambijenta. Stoga, predložiti da izvrši redovne klima uklanjanja vlage do oštećenja na aparat pod visokih temperatura i visokog vlažnoj sredini;

Ako tri koordinirati mernih mašina se ne koristi za dugo vremena, to trebalo pripremiti pre početka rada: kontrolu unutrašnju temperaturu i vlagu (za 24 sata), u okruženju vlaga takođe bi trebalo redovno otvaranja kabineta "električni kontrolu" da osiguraju procesor je potpuno suva, kao i da biste izbegli oštećenje zbog vlažno kada iznenada punjenje. Zatim proverite zalihe vazduha, napajanje strujom. Bolje je da konfigurišete stabilizovali napona izvora.

Molim vas obavestite nas ako ima li pitanja ili savet

E-mail:overseas@cmm-nano.com