Dom > Rešenja > Sadržaj

Upotreba CMM u obrnuti inženjering

Aug 11, 2016

Obrnuti inženjering je vrsta proizvoda grupnom proizvodnje i sekundarni razvoj tehnologije razvio iz 20-tog veka. Jer je za razliku od tradicionalnih proizvoda razvoj redosled, stoga to se često naziva kao obrnuti inženjering. Obrnuti inženjering je rezultat polja komercijalni i vojnom hardvera. Njen glavni cilj je da se izvrši meru originalnog proizvoda kada mogu lako da biste dobili informacije potrebne za proizvodnju. Drugo je da koristite CAD za podešavanje modela proizvoda, a zatim izvrši odgovarajući tretman za model proizvoda za izradu novih proizvoda. U obrnuti inženjering, tri koordinata merenje naprava je važno opremu. Proizvod originalne digitalne i proizvod površinski proces obnove je potrebna podrška tri koordinata merna mašina.

Digitalni originalnog proizvoda je prvi korak u obrnuti inženjering razvoja, takođe je veoma kritičan korak. Preciznost digitalnih proizvoda mogu uticati na strukturu proizvoda analize i sekundarni razvoj proizvoda. Dok koristite koordinata merna mašina, to možete postići veća tačnost uslov i precizne 3 d model proizvoda.

Tri koordinata merna mašina mogu biti podeljeni u dva tipa: obratite merenja i bez kontakta merenja. Merenje kontaktiranja putem ispitivanja glave kontakt sa uzorcima i snimanje koordinate na površini uzorka. To može biti podeljen u okidača tipa i kontinuirani tipa. Za velike uzorke vazduhoplovstva, automobilski i druge industrije, uglavnom na raspolaganju kontakt merenja. Okidač tip meru mogu biti veštački planirano, koja može da se više tačaka u velike zakrivljenosti ili oštrim zakrivljenost promena oblast. Dok je u oblasti relativno ravnu, to se mogu meriti sa manje poena da ispuni te uslove preciznost.

Merenje metodu non-kontakt uglavnom zasniva se na osnovni princip u polju magnetizma optički, Akustični, i tako dalje. Ubrzano prikupljanje velikog broja gusto poena u cijela površina od uzoraka postavite, koja se lako upravlja, a možete da smanjite veštačka merenje plan.

Količina podataka, uhvatili su tri koordinata merna mašina je vrlo velik, koji mogu da ostvare visoku preciznost uslov. Tako da se koristi više u obrnuti inženjering.


Molim vas obavestite nas ako neko pitanje ili savet

E-mail: overseas@cmm-nano.com