Dom > Rešenja > Sadržaj

CMM upotreba u industriji za isporuku

Sep 21, 2016

Poslednjih godina, Kina #39; s brodogradnje dobijena bez presedana razvoja, navodi relevantne statistike to 2013 godine Kina #39; 4,534 mrtav teret brodogradnje završio s tona, nova naređenja dostigla je mrtav teret 69.84 miliona tona. Od 2010 godine kao svet #39; s brodogradnja, Kina je stalno br. 1 u 4 godine na svetu.

Brod prerađivačke industrije je otelotvorenje zemlje #39; s proizvodnja nivo tehnologije. Morski dizel motor je brodogradnja jezgra delova, njen razvoj vozi u industriji alata, posebno veliki teške mašine alatke za razvoj i inovacije i takođe ima stroge zahteve zaMerna opremada se navikne na tu meru u ovim krajevima velike preciznosti. Tip marinac dizel motor delove i komponente su uglavnom sastavljeni od kutija delova, uključujući gornju i donju kamionetom kočiona, radilice, glave cilindra, zamajca ljuske delove i tako dalje. U odnosu na druge komponente, ima funkcije Uvećano, više stavki za merenje i visoku preciznost. TakoVeliki most i veliki Gantri precizno merenje instrumentaje idealno rešenje za krevet dizel motor delove i komponente, posebno meru od glavnog tela.

Glavno telo kao osnov za dizel motor, podržava ceo dizel motor. Sve delove i pomoćni sistem koji direktno ili indirektno fiksne na telu, koje čine kompaktan i lako održavanje izgled. Stoga, otkrivanje glavno telo je najkomplikovanije merenja delove dizel motora.

NANO Gantri serijuTitan, uRezimemogu da upoznam potražnja velika merna radnog komada. Imamo naprednu tehnologiju, stroge proizvodne procese da pruži tačne i efikasan merenje rešenja za vazduhoplovstvo, Nacionalne odbrane, automobilske proizvodnje, kalup, brodovi, itd.


Molim vas da mi javite ako quesitions li neki savet

E-mail adresa:overseas@cmm-nano.com