Dom > Rešenja > Sadržaj

Upotreba CMM u avijaciji Blade

Industrija motora aviona je suština proizvodnje i markiranje na nacionalnom nivou nauke i tehnologije. Blejd je "srce" komponenti motora aviona, koji je odlučio performanse motora, sigurnost i život. Zbog toga se kvaliteta otkrivanje lopatice je složenije i stroga. Tradicionalni otkrivanja metod je da koristite posebne opreme za testiranje blade, što dovodi do nisko otkrivanje efikasnost i jadni preciznost. Poslednjih godina, sa popularnost tri koordinata merna mašina, najčešće korišćen metod je da koristite kontakt CMM za merenje na povrsini Blejd metodom dvodimenzionalni skeniranja za testiranje.

REVO probe in blade measuring

Tri koordinata merna mašina je u širokoj upotrebi u merenje mehanički delovi dimenzije i položaj tolerancija. Slijepih preuzimanje podataka kroz sondu aktiviranja ili skeniranja na onom poslu, a onda kroz obračun softvera za sintezu element da se Meri i da se rezultati. To mogu da izmerim objekat digitalizaciju, poboljšati preciznost merenja kroz greška kompenzaciju tehnologiju, i ima fleksibilni merenje softver da shvati za automatizaciju i visoka efikasnost merna Blejd avijacije.

NANO je preciznost tri koordinata merenje mašinsko korišćenih u Vazduhoplovstvo, Nacionalne odbrane, inventar plesan i proizvodne industrije kao što su automobilski rezervnih delova 3D merna. Opremljen je racionalno DMIS merenje softver koji je sertifikovani od strane Nemačkog PTB. Softver je lamela testiranje modula. Modul za otkrivanje Blejd podržava obarač i skeniranje za otkrivanje režimima, podržava sekciju skeniranje. To je takođe brzo možete izračunati izmerenih položaja važne parametre seиiva, značajno poboljšava otkrivanje preciznost i efikasnost.


Molim vas obavestite nas ako ima li pitanja ili savet

E-mail: overseas@cmm-nano.com