Dom > Rešenja > Sadržaj

CMM okruženje uslovi

Aug 24, 2016

Kao i koordinira mašinu za merenje velike preciznosti mernih instrumenata, svom okruženju stanju mogu da utiču na tačnost svojih merenja u određenim diplomu, tako da bi trebalo da budu garantovani najbolje uslove rada.

1. temperatura uslov za visoku preciznost merenja

1.1 temperaturnom opsegu: 20±2 ℃

1.2 promena temperature: < 0.5 ℃/h; < 1 ℃ / 24h

1.3 temperaturnog uspona: < 0.5 ℃/m

1.4 mašina je balansiranje vremena temperatura: > 48h

Primedba: Preciznost mašine će smanjiti ako temperatura ne dopre do standardne zahteve.

2. relativna vlažnost

Zbog vlage u radno okruženje utiče na aparat u sledeća dva glavna aspekta:

I vlaga olakšava rust mašina delove kako bi se utiče na radne mašine i životu; Niske vlažnosti olakšava proizvoditi statički kako bi izazvati loš uticaj na rad računara i kontrolni sistem. Opseg pogodne vlažnosti je 45% – 60%.

3. na иisto

Kao statična i prašina nikako utiče na merenje mašinu, drћi dustproof i možete antistatik treba uzeti u obzir u dizajn površinu zemlje i površina zida.

4. dovod vazduha

Čist i suva. Njen vlaga je manje od 15%

Air potrošnje: 50L/min

Vazduљni pritisak: 6-10 bara

5. napajanje

AC 220V, 50Hz, 2.5KVA; Trebalo bi da fluktuacije napona nije veliki od 5% od rejting napona; Ne koristi se CMM sa druge velike snage elektronske uređaje zajedno, kao što su klima, dupliranja mašina, sekac, itd. U slučaju od zajedno koristeći je od suštinskog značaja, molim vas da usvoji izolacioni transformator ili visoke frekvencije buke filtera.

6. osnovni vibracija uslov

Vibrira frequency≤10Hz amplitude≤0.5 mm

10 Hz < vibriraju frequency≤30 Hz amplitude≤1mm

Vibrira frekvencija > 30 Hz amplitude≤3μm

7. luku

Kako bi se garantovala CMM sistem za kontrolu napajanja i pc sistem pouzdan i stabilan rad, trebalo bi da opremimo CMM sa sistemom e nezavisno i pouzdano uzemljenje. Sistem za uzemljenje trebalo bi dizajn prema lokalnim stvarnog stanja i kažnjavanjem otpor treba da bude ispod 4 ohm.

Kada je geološka uslov loše, su uzemljenje uređaj bi trebalo usvojiti, koja je napravljena čelika pocinkovani ravan zavarena i prelivom po terenu da zaštiti sebe. Pokret otpora za uzemljenje trebalo bi ispod 4 ohm ili uzemljene uređaj treba da bude produžiti.


Molim vas obavestite nas ako ima li pitanja ili savet

E-mail:overseas@cmm-nano.com