Dom > Rešenja > Sadržaj

Katalizatore industrijskog razvoja--most koordinirate merna mašina (CMM)

Aug 08, 2016

Od 1960-tih, industrijska proizvodnja je vrlo brzo razvio. Posebno nakon uspona alatnih mašina, mašina, automobila, vazduhoplovstva i elektronske industrije, razne vrste testiranja napredne tehnologije i instrumenata su potrebni, pa tri koordinata merna mašina koja predstavlja 3d tehnologiju za merenje nastaje u ovom istorijskom trenutku, i ima brz razvoj i poboljšanje.

Merenje preciznosti tradicionalni merne alatke (kao što je mikrometar klješta, kazaljka blok, itd.) je generalno niska, koja može da se koristi u polju čija opšte preciznost nije visoka. Ali za proizvode visoke tehnologije, posmatranih podataka nije zadovoljna, a košta ljudstvom materijalni resursi za merenje male segmente jedan po jedan. Pojava tri koordinate zvanično slomio ovaj težak problem.

advanced and precision bridge measuring machine to provide practical measuring solutions

1956, prva koordinata svetskih aparat razvijen od strane britanske FERRANTI kompanija, onda nakon niza poboljšanje, 1964, švajcarski SIP društvo počinje da koristite softver za merenje udaljenosti između tačaka, koje je počelo upotrebe softvera merenja. Nakon brzi razvoj kompjuterske tehnologije, CNC ere dolazi, funkcija koordinatom aparat je jači i merenje preciznost je veća.

Sa napretkom nauke i tehnologije, funkcija, preciznost i kvaliteta tri koordinata merenje mašine su postepeno poboljšala, posebno u istraživanje i razvoj alatnih mašina, mašina, automobila, vazduhoplovstva i raznim komplikovana segmenata proizvodnje. U odgovoru na globalna konkurencija, proizvodna preduzeća su takođe pridaje veliki značaj za unapređivanje maљinske efikasnost i smanjili troškovi proizvodnje. Među njima, najvažniji je proizvoditi visoko kvalitetne proizvode. Kako bi se osigurala veličinu delova i tehničke performanse susret uslove, kompanije izdaju stroge kvalitet upravljanja. Samo pod pretpostavkom da garanciju visokog kvaliteta proizvodnje proizvođač je potpuno jasno opstanak i razvoj.

Tri koordinirati merna mašina sa svojim visoku preciznost, visoko fleksibilan i odličan digitalni mogućnost postaje važno sredstvo za osiguranje kvaliteta u modernog dizajna, razvoja, proizvodnje, prerade i proizvodnje.Molim vas obavestite nas ako ima li pitanja ili savet

E-mail:overseas@cmm-nano.com